Akademska zajednica u posjetu muzeju!

1. srpnja 2021.

Nakon obilaska prostora Jadran-Galenskog laboratorija na na Svilnom, u posjet JGL Muzeju Farmacije, u pratnji predsjednika i članova Upravnog odbora JGL-a, došli su uvaženi gosti iz akademske zajednice Rijeke i Zagreba. Posjetila nas je tako rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić Samaržija, dekan i profesori s Medicinskog fakulteta u Rijeci Goran Hauser, Dinko Vitezić i Jasenka Mršić-Pelčić , profesorice sa Odjela za Biotehnologiju u Rijeci Marta Žuvić i Miranda Mladenić Pejatović te uprava Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dekanica Jasmina Lovrić, prodekanica za znanost i istraživanje Zrinka Rajić i prodekan za poslovanje i financije Ivan Pepić.

Svi posjetitelji bili su impresionirani našim muzejskim postavom, pohvale koje smo dobili puno nam znače, nagrada su i priznanje za uloženi trud i poticaj za daljnja nastojanja da javnosti približimo jedinstvenost i vrednote ljekarništva, od davnina pa sve do današnjih dana. 

snake tail

Pridonesi i ti obogaćivanju fundusa JGL Muzeja farmacije!

Ako smatraš da posjeduješ neke vrijedne predmete (recepte, dokumente, knjige, fotogafije, dopisnice, stojnice itd.) iz povijesti farmacije u Rijeci i Hrvatskoj, javi nam se!

snake head
snake body

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila izvrsno iskustvo.