Adventske radionice u JGL Muzeju farmacije

30. studenoga 2023.

Stiže nam božićno doba, najuzbudljivije doba u godini za naše najmlađe! Tijekom četiri adventske subote, u JGL Muzeju farmacije biti će organizirane radionice za djecu uzrasta 6 – 12 godina. Uz stručnu pomoć voditeljice radionice, polaznici će biti u prilici naučiti izrađivati razne ukrase kojima će moći uljepšati i svoj dom.

Osim radionice, polaznici mogu i razgledati postav JGL Muzeja farmacije, te npr. isprobati  VR naočale putem kojih postanu virtualni ljekarnici!

Radionice se održavaju u JGL Muzeju farmacije, u Užarskoj ulici 11 u Rijeci, svake subote od 10.30 – 12.30h prema sljedećem rasporedu:

  • 2.12. Radionica izrade adventskog vijenca od vune
  • 9.12. Radionica izrade ukrasa za bor
  • 16.12. Radionica tubiranja kremi za ruke koje će se prigodno ukrasiti
  • 23.12. Radionica izrade božićnih čestitki

Cijena radionice je 12€ po polazniku, za drugo dijete iz obitelji 8€. Za sve polaznike su osigurane grickalice i sokovi, a roditelji dobivaju promotivni popust na naš „muzejski“ koktel Pharmus venemum u obližnjem Apotheca baru!

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na mail muzej-farmacije@jglpharma.com ili na tel 051/257-103.

snake tail

Pridonesi i ti obogaćivanju fundusa JGL Muzeja farmacije!

Ako smatraš da posjeduješ neke vrijedne predmete (recepte, dokumente, knjige, fotogafije, dopisnice, stojnice itd.) iz povijesti farmacije u Rijeci i Hrvatskoj, javi nam se!

snake head
snake body

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila izvrsno iskustvo.